Utleie

Vi leier ut lokalene våre til fest, bryllup, konferanser og møter. 

Lokalene til Livets Senter Hamar ligger landlig til og har store utearealer til disposisjon. Bygget fremstår som moderne og alle rom er lyse og trivelige. Lokalitetene er over ett plan, derfor egner dette seg godt for de som har barnevogn, eldre og rullestolbrukere. Nær bygget er det asfaltert parkeringsplass med plass til 75 biler. I tillegg har vi et eget parkeringsområde (50 plasser) som er i kort gangavstand. Det er god utebelysning på hovedparkeringsområdet. 

  • Selve hovedsalen er 300m² og rommer opp til 100 personer. Her er det komplett lydanlegg, lyssetting og storskjermer. Tilgang til piano og mikrofoner. Mobilt PA-anlegg/projektor. 
  • I tilknytning til hovedsalen har vi en sal (spisesalen) på rundt 120m² med plass til 70 personer. Skillevegg mellom spisesalen og hovedsal kan åpnes dersom man trenger større plass og ønsker å knytte disse rommene sammen. 
  • Kjøkken er godkjent for tilberedning og servering. Der finnes alt av kjøkkenutstyr, stort kjølehjørne, fryser, stor varmlufts stekeovn og operativ oppvaskmaskin. Dekketøy og komplett servise til maks 100 personer. 
  • Romslig foaje med sittegruppe og god garderobeplass. Fin plass for mingling før arrangementer/ fester. 
  • Toalettanlegg med eget handikap-wc. 
  • Det er gode muligheter for uteaktivteter på de grønne områdene utenfor bygget. Der finner man fotballbane, volleyballbane, gapahuk, bålplass og sittegrupper med tilhørende parasoller ute på egen platting. 
  • Mulighet for å disponere andre rom for lagring/ avlastning. Dette avtales på forhånd med utleier. 
  • Trådløs Wifi. 
  • I prisen inngår vask av lokalene, og "kjentmann" som styrer både lyd og lys, og som har kjennskap til byggets ventilasjonssystem, brannrutiner og sikkerhetsinstrukser. Leietaker må selv stå for opprydning og oppvask av alt kjøkkenutstyr som er benyttet. Alle rom skal tilbakestilles slik de var og tømmes for søppel. Søppelcontainer står på utsiden av bygget. 
  • Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulighet for alkoholservering i lokalene våre. 

Ønsker du å leie hele eller deler av lokalene våre, kan du fylle inn din informasjon i skjemaet nedenfor, så vil vår driftsleder Bjørn Øynes ta kontakt med deg. Det er viktig å presisere at selv om du har fylt ut og sendt skjemaet med ønsket leiedato, betyr ikke det at leieavtalen er bekreftet. Innsendelsen av skjema fungerer som en forespørsel. Sjekk vår kalender for å se om dagen allerede er booket. 

Gå til leieskjema her

Noen bilder av lokalene ser du her:

Utleie Utleie Utleie Utleie Utleie Utleie Utleie
Powered by Cornerstone