Musikkskole

Du er hjertelig velkommen til å søke plass på vår musikkskole. Vi er et tilskudd til musikklivet i hele Hamar-regionen, ikke bare for kirkens medlemmer.

Er du mellom 10-16 år ønsker vi å prioritere deg ved stor pågang i innmeldinger til skolen, men vi er åpne for å undervise i alle aldre og nivåer.

Vi tilbyr undervisning i vokal og alle band-instrumenter, samt messing (eks. trompet) og tverrfløyte. Om du ønsker å lære om lydmix, og om gode teknikker for å bringe lyden av musikk og sang til publikum, har vi også tilbud til deg. 

I IK Musikkskole velger vi å ta utgangspunkt i elevens ønsker og medvirkning i valg av låter og musikkstiler, men også bringe videre en smak av andre stilarter. Vår visjon er å finne GULLET som er lagt i deg, og være med å dyktiggjøre deg til å bringe talentet ditt ut til glede for deg selv, andre og Gud.

Ønsker du å bli elev, klikk her.

Ønsker du digital undervisning, klikk her.

Ønsker du å bli støttemedlem, klikk her.

Ønsker du å undervise i musikkskolen, klikk her.

PÅMELDING FAMILIEKOR: Fyll ut skjema under:UNDERVISNINGEN

Vi tilbyr kurs på 13 elevtimer à 30 min. Gratis prøvetime for å sjekke ut om dette er riktig kurs for deg. Det er i utgangspunktet individuelle timer, men grupper kan dannes ad hoc når det er formålstjenlig. 2 ganger i året arrangerer vi konserter og fremføringer for publikum og foreldre. Elever kan også få mulighet til å fremføre tillært kompetanse under Innlandskirkens ordinære arrangement hvis ønskelig. 

Lærer og elev avtaler seg imellom når og hvor undervisningen skal foregå. Innlandskirken stiller med øvingslokaler, men vi er også åpne for hjemmeundervisning.  

Elev må selv sørge for eget instrument, og vi anbefaler vokal å kjøpe egen mic. Piano og trommesett som eies av IK Musikkskole/Innlandskirken står stasjonert til disposisjon. Vi på skolen er behjelpelige med råd og veiledning ved innkjøp av instrument/mic. 

Innhold i undervisningen: 

- Besifrings-spill og akkorder. (akkordintervallreferanse, og Cord-system med tallreferanse/kvintsirkel).

- Gehør og impro.

- Puls- og rytmelære. 

- Noe notasjon ved ønske og behov.

- Musikkglede og utfoldelse.

- Fremførings- og formidlingsmetodikk.

- Stemmebruk. Grunnleggende teknikker.

- Utøve, formidle, lytte, reflektere og skape.

MEDLEMSKAP

Vi anmoder alle til å stifte medlemskap i foreningen IK Musikkskole. Som medlem betaler du kr 100,- i året, og blir innkalt til årsmøte der du teller som en stemme i avgjørelser. Du kan være vanlig støttemedlem om du verken er lærer, elev eller forelder. 

BLI MEDLEM 

LÆRERE OG LEDERE

Ønsker du å undervise som lærer i IK Musikkskole? 

Søknad lærer

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Priser og påmelding 

PRISER:

Kurs på 13 elevtimer à 30 min: kr 2500,-

Søskenrabatt: 20%

 

Jeg ønsker å bli elev

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONTAKT OSS

Har du spørsmål eller andre henvendelser, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Epost: musikkskole@livets-senter.no

Telefon: Brit Torhild Øynes 48 24 06 70

Adresse: Engomsvingen 3, 2323 INGEBERG

Powered by Cornerstone