Ungdom

Ignite - ungdomsarbeidet i Innlandskirken Livets Senter Hamar

Ignite er Innlandskirken Livets Senter Hamar sitt ungdomsarbeid. Hver fredag kl. 20.00 er det ungdomsmøte i våre lokaler. Dette er et tilbud for deg som er 13-20 år. 

I Ignite møter du andre ungdommer som ønsker et tettere liv med Jesus og som ivrer for å gi hans kjærlighet videre. Kveldene innholder et felles møtepunkt der hvor vi synger lovsanger, får høre Guds ord og får mulighet for forbønn. Vi tror at alle som kommer har mulighet til å møte Jesus og få oppleve hans kjærlighet. Det er fantastisk å få erfare dette i ung alder. 

Ignite er også en sosial plattform hvor man har mulighet for å møte andre kristne ungdommer før og etter møtene med kafe/mat, spilling og felles aktiviteter. Er du bare nysgjerrig på hva det vil si å være ungdom og tro på Jesus, er du hjertelig velkommen til å bli med oss i Ignite! Vi ønsker å være en gjeng som inkluderer nye mennesker og jobber for at alle skal trives.

For mer informasjon om datoer for Ignite, se vår kalender. Meld deg også gjerne inn i vår Facebook-gruppe og vår Facebook side  Der legger vi ut jevnlige nyheter og oppdateringer over hva som skjer fremover. 

Ønsker du å bli medlem i Ignite eller lurer på noe? Kontakt ungdomspastorer Håvard og Henriette Lunde-Olsen på telefon 993 24 419 eller på epost ignite@livets-senter.no

Ungdomspastorer: Håvard og Henriette Lunde-Olsen

Ungdomskoordinatorer: Marita og Morten Lien 

Powered by Cornerstone