Velkommen til søndagsskolen 5. mai!

Vi gleder oss masse til å se dere. Vi skal utforske spennende historier fra Bibelen, leke, synge, le og selvfølgelig lære en hel haug med nye ting! Hvis du kommer for aller første gang, er vi kjempeglade for å ha deg med oss. Og til dere som er gamle venner, det er alltid så kult å se dere igjen.

Vi ønsker at alle barna er til stede i hovedsalen under formøtet. Det informeres fra scenen når barnemøtet begynner. På samlingene blir det servert enkel snacks/frukt og drikke. Ta med klær etter vær, vi går gjerne ut en tur. Husk å hente barna kl. 13.00, da er barna foreldrenes ansvar. 

  • Puggles 0-2 år samles sammen med foresatt i vår familielounge. Una leder samlingen. Tema for søndagsskolen er: Gud skapte trærne. Puggles kapittel 3. 

  • Cubbies 3-5 år samles i speilsalen, Elisabet og Kristine leder samlingen. Team for søndagsskolen er: Sakkeus. Bjørneklem kapittel 15. 

  • Sparks 6-9 år samles i Barnas hus, Kjell, Nadya og Elena leder samlingen. Tema for søndagsskolen er: Å tvile når andre tror.  - Himmelstormer kapittel 25.

  • T&T 10-13 år samles i kafèrommet, Sarah og Ognjen leder samlingen, Theodor er medleder. Tema for søndagsskolen er: Jesus vil at vi skal følge han. Nåde i aksjon kapittel 3.5

 

Powered by Cornerstone