Velkommen til søndagsskolen 8. oktober

Vi gleder oss masse til å se dere. Vi skal utforske spennende historier fra Bibelen, leke, synge, le og selvfølgelig lære en hel haug med nye ting! Hvis du kommer for aller første gang, er vi kjempeglade for å ha deg med oss. Og til dere som er gamle venner, det er alltid så kult å se dere igjen.

Vi ønsker at alle barna er til stede i hovedsalen under formøtet. Det informeres fra scenen når barnemøtet begynner. På samlingene blir det servert enkel snacks/frukt og drikke. Ta med klær etter vær, vi går gjerne ut en tur. Husk å hente barna kl. 13.00, da er barna foreldrenes ansvar.

  • Puggles 0-2 år samles sammen med foresatt i vår familielounge. Her er det mulighet for fri lek samtidig som det er lydoverføring fra hovedmøtet.
  • Cubbies 3-5 år samles i speilsalen, Una, Jonathan og Yulia leder samlingen. Tema for søndagsskolen er: Lydia kommer til tro - Bikuben kapittel 26.  
  • Sparks 6-9 år samles i Barnas hus, Marianne, Sturle og Kateryna leder samlingen. Tema for søndagsskolen er: Nikodemus - Himmelstormer kapittel 6.
  • T&T 10-13 år samles i kafèrommet, Kjell leder samlingen. Tema for søndagsskolen er: Gud er med deg - Nåde i Aksjon kapittel 1.6
Powered by Cornerstone