The Helping Hand Mission

The Helping Hand Mission er en organisasjon som ble startet i 2009. Bak organisasjonen står Kjell Reidar og Tatyana Arnesen. De hadde et brennende ønske om å gi trengende mennesker håp, materiell hjelp og evangeliet. Derfor dro til Ukraina, helt øst i landet, og begynte å besøke folk og hjelpe dem med det de måtte ha behov for.

Årlig drar ekteparet Arnesen 2-3 turer ned til Ukraina for å bringe håp, vise kjærlighet og omsorg til folk de møter. De deler ut matvarer, klær, hageredskaper og gode ord. På disse misjonsreisene prøver de å vise innbyggerne de kommer i kontakt med at det finnes gode grunner for å leve og at det finnes folk og en frelser som virkelig bryr seg om dem.

Arbeidet i Ukraina ekspanderer for hvert besøk, og samarbeidet med den lokale menigheten der nede er en viktig nøkkel. Sammen med menigheten har de startet med utdeling av mat til uteliggere, i tillegg drifter de et arbeid blant rusmisbrukere. Per i dag har de bygget opp seks rehabliteringssentre. I forlengelsen av dette startet de også opp et brødbakeri som gir god arbeidstrening for de som befinner seg på senteret. I Norge samler ekteparet Arnesen inn rene og brukbare klær, sko, dyner, puter, madrasser, hjemmetekstiler som sendes ned med trailer. Organisasjonen har også kjøpt en eiendom, som i dag brukes til produksjon av mat.

Det er store behov blant befolkningen i Ukraina. Innbyggerne har ikke tilstrekkelig med penger til hverken mat eller klær. Kjærlighet og omsorg har blitt mangelvare. Folk stoler ikke på hver andre lenger, og det eneste som driver dem gjennom dagen er tanken og motivasjonen til hvordan de kan overleve morgendagen. En gjennomsnittlig månedslønn i Ukraina ligger på rundt 3.000–3.500 kroner. Klær koster mer enn det gjør i Norge. De som eier bosted, prioriterer å betale for kommunale avgifter for å beholde hus eller leilighet.

Kontaktpersoner: Tatyana og Kjell Arnesen

Lik The Helping Hand Mission på Facebook! Her får du aktuelle oppdateringer om prosjektet. Klikk deg inn HER

Ønsker du å støtte arbeidet? Bruk kontonummer 1822.44.51063. 

Se video om The Helping Hand Mission her:

Powered by Cornerstone