Barnelandsbyen Khayalami og Misjonsbua

BARNELANDSBYEN KHAYALAMI

I Sør Afrika har vi reist opp en liten barnelandsby for foreldreløse barn blant zuluer i byen Greytown. 

Dette ble grunnlagt, og ledes fortsatt av Hans Christian og Mirjam Holst. De ble sendt ut fra Livets Senter Lillehammer høsten 2003 og flyttet hele familien med fire barn ned til Sør-Afrika. Her startet de arbeidet helt fra bunnen av, ved å ta seg av noen få foreldreløse barn. 

Barnehjemmet har vokst i stor fart og i dag er det rundt 60 barn hvor afrikanske kvinner har tatt på seg å være mødre for barna. De tar ansvar for rundt seks barn hver og sørger for at de har det trenger av mat, klær og kjærlighet. Flere av de aller første barna har nå blitt store og er i videre utdanning, men kommer fortsatt innom og hilser på! 

Vi har bygd opp til sammen 10 hus på et område like ved sentrum av byen hvor barna og mødrene kan bo. 

Ettersom arbeidet vokser, har vi behov for flere støttepartnere og glade givere. Hvis du ønsker å være med og bidra kan du enten gi et engangsbeløp eller bli fast giver ved å støtte med for eksempel 300,- kroner per måned. Ethvert beløp mottas med takk!

Ønsker du å støtte dette prosjektet med en gi en gave? Bruk bankkontonummer 1604 07 69084 eller bruk Vipps-nummer #503307. Dette går direkte til Khayalami og ikke gjennom menighetens økonomi - det vil si at du ikke mottar skattefradrag på de beløpene du gir til dette prosjektet. Ønsker du skattefradrag? Gi ditt beløp til menighetens Vipps-nummer #84917. Velg kategori #Khayalami gave. 

Ønsker du å støtte dette prosjektet ved å gi et månedlig beløp? Send e-post til administrasjonen HER

Følg oss på Facebook: HER

Barnelandsbyen har også en Instagram-konto som heter @khayalamichildrensvillage

Vi sender ut nyhetsbrev jevnlig og ønsker gjerne å dele med deg hva som skjer på Khayalami! Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her

Kontaktperson i Norge: Lewi Nordby

Nedenfor kan du se to filmer om arbeidet på Khayalami. 

 

MISJONSBUA

Misjonsbua er en bruktbutikk som ble startet høsten 2008. Den har som formål å yte økonomisk bistand til arbeidet som Mirjam og Hans Christian Holst driver blant foreldreløse barn i Greytown i Sør-Afrika. Alle inntekter fra salget i Misjonsbua går uavkortet til Barnelandsbyen Khayalami. Butikken selger pent brukte klær, sko, smykker, vesker og lignende. Butikken finner du i fojaeen til Innlandskirken Livets Senter Hamar. Misjonsbua er åpen hver søndag, både før og etter gudstjenesten. 

Ønsker du å donere klær eller andre artikler til butikken? Kontakt Lillian Nordby (daglig leder) på telefon +47 918 74 012.

Ønsker du å gi en gave, kan du bruke kontonummer 1604 07 69084.

Følg Misjonsbua på Facebook - Klikk HER

 

Powered by Cornerstone