Gjennom bibelskoleåret kan du arbeide med Guds Ord, lære å bli ledet av Den Hellige Ånd og forløse nådegavene i ditt liv. Vi tror at Gud kaller på mennesker, og at det er høyaktuell tid for å søke Herren. Velkommen til et år av forvandling!

Ett år på bibelskole gir deg mulighet til å lære å kjenne Gud både dypere og sterkere. Å avsette tid i et trosfylt fellesskap kan fornye din tjeneste for Jesus, og gi deg åpenbaring og innsikt i Guds plan for nettopp ditt liv. Bibelskolen EQUIP tilbyr en unik kombinasjon av utrustende undervisning og praksis.

Bibelskolen EQUIP

Frist for påmelding: 20. august 2024 kl. 22:00

 

HOVEDMÅLSETNINGEN TIL BIBELSKOLEN EQUIP

Målet med bibelskolen er å gjøre deg trygg og sikker på at du er utvalgt, utrustet og utsendt. 

1. Utvalgt til å kjenne Gud og din identitet i Kristus.

Opplever du at du er kalt av Gud, men mangler kunnskap i Guds Ord? Målet med undervisningen at du skal vite hvem du er i Kristus og at det kan inspirere og styrke deg til tjeneste for Gud. Bibelskolen er også for deg som har vært kristen i mange år, men som lengter etter et enda sterkere forhold til Gud og Guds Ord.

2. Utrustet til arbeid og tjeneste i Den Hellige Ånds kraft.

Om du lengter etter en dypere kjennskap til Den Hellige Ånd, erfare å bli ledet samt å komme inn i Guds plan med livet ditt, da er bibelskolen noe for deg. Den vil hjelpe deg med å oppdage dine nådegaver, utruste og istandsette deg til å tjenestegjøre ut fra Guds kall over livet ditt.

3. Utsendt til å leve Jesus-livet i praksis.

Gjennom praksis vil du få aktivert nådegavene og få mulighet til å betjene mennesker i Den hellige Ånds kraft. Du vil også få være med på en spennende misjonstur til Afrika.

 

BASISINFORMASJON OM BIBELSKOLEN EQUIP

Bibelskolen EQUIP Bibelskolen EQUIP Bibelskolen EQUIP

 

Plan for undervisning og praksis finner du her: Plan for undervisning og praksis.pdf

 

Studieplanen for Bibelskolen EQUIP finner du her: Studieplan_Bibelskolen-EQUIP_skoleåret_2024-2025.pdf

 

Oversikt over tematikk gjennom året finner du her: Hovedtemaer gjennom året.pdf

 

Trenger du overnatting? Klikk deg videre her for å se oversikt over gode steder som befinner seg i nærheten av bibelskolen EQUIP.

Lærere på Bibelskolen EQUIP

Kontakt bibelskolen EQUIP

 


Powered by Cornerstone