Sommeren 2024

Her finner du oversikt med noen leirer du kan være med på i sommer!

Lurer du på hva du skal finne på i sommer? Her har du forslag til leirer og arrangementer du kan være med på!

 

Ufestivalen

Først ut kan vi tipse om Ufestivalen på Hedmarktoppen 27. juni til 30. juni, for deg som er ungdom eller student. Det er en ungdomsfestival ut ifra Pinsebevegelsen i Norge. Hvert år samles det rundt 1000 ungdommer fra hele landet seg til fire dager med Jesus, vennskap og morro på Hedmarktoppen på Hamar. 

Mer informasjon finner du her: https://ufestivalen.no/ 


Sommerfestivalen

På samme sted, rett etter Ufestivalen tar Sommerfestivalen plass, og i år blir det skikkelig feiring. Hedmarktoppen skal nemlig feire 70 år! Festivalen tar plass 2.-6. juli på Hedmarktoppen og er for hele familien. I år har de også startet opp med eget opplegg for dem mellom 20-30 år. 

Sommerfestivalen er også på utkikk etter flere frivillige. De ser særlig etter folk i området som kan stille en natt hver som nattevakt, de leter etter folk som kan være dørvakter i matsal og under møtene, og folk til å bidra i forbønnstjenesten ( folk som allerede er med i denne tjenesten). Det er også ønsket mer hjelp til Barnas Sommerfestival som trenger ungdom og voksne, bussjåfør mm til å få alle barna til å trives, ha et godt opplegg for at de skal få et møte med Jesus og kjenne godt fellesskap. Hvis noe av dette kan være aktuelt for deg, kan vi viderekoble deg til dem det gjelder :) 

Mer informasjon om festivalen finner du her: https://www.sommerstevnet.com/ 
 

OKS Festival 2024

OKS Festival og OKS barnecamp arrangeres av OKS Romerikskirken på Kjeller og varer fra mandag 24. til lørdag 29. juni. Med BarneCamp på dagen, og OKS Festival på kvelden, er hele familien velkommen til leir. 

Mer informasjon finner du her: https://oks.no/event/barnecamp-2024/


Livets Ord sin Europakonferanse

23.-28. juli - Tema: Fearless 

Mer informasjon kommer snart her: https://europakonferensen.livetsord.se/ 
 

Powered by Cornerstone