Nyhetsbrev fra Orlando juni 2024

Sommerhilsen fra pastor David og Maria Victoria

Vi sender dere varme hilsener fra USA. Som dere vet er vi som familie 10 uker i Orlando. Denne turen er en kombinasjon av studier og sabbatsperiode med familien. Først litt oppdatering fra menigheten i Hamar.

Frelse. Vi har sett mange mennesker komme til tro den siste tiden. Vi hadde avslutning av Alphakurset, der det var mange nyfrelste som deltok. Flere av disse vitnet om sterke opplevelser under weekenden der det var fokus på Den Hellige Ånd. Et par av elevene begynner nå på bibelskolen vår til høsten. En ung mann satt i stua si og så på TV. Plutselig begynte han å tenke på Jesus. Han hadde ingen kristen bakgrunn. Han bestilte en bibel på internett, og tok imot Jesus. Etter fem måneder fikk han en tanke om at han trengte en menighet. Han googlet «kirke i Hamar», og fant Innlandskirken. Han ble døpt nylig, og er nå med i en av våre husgrupper. En kvinne vi døpte vitnet om at hun har vært borte fra Gud i mange år, men at hun fikk en sterk erfaring på et av våre møter, og tok imot Jesus. Halleluja!

Helbredelse. Flere har vitnet om helbredelser den siste tiden. En kvinne mottok i tro et kunnskapsord som ble talt ut fra scenen. Hun ble helbredet fra tinnitus i det høyre øret. En mann kom fram til forbønn i en av våre gudstjenester. Han hadde fått en skade på stemmebåndet og hadde problemer med å synge. Han ble helbredet, og ledet nylig lovsang på et av våre møter sammen med teamet fra Ungdom i Oppdrag. Ei ukrainsk kvinne ble momentant helbredet fra sterke smerter i rygg og hodet, og en annen kvinne fra Ukraina ble helbredet fra intoleranse for ulike matvarer. En kirkefremmed mann hadde i mange år slitt med 'frozen shoulder'. Han ble momentant helbredet på et av våre møter. Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid.  

Florida. Vi har nå funnet oss til rette i et lite hus i Orlando, og har fått mye kvalitetstid med familien. Vi har besøkt Nations Church, menigheten til Daniel Kolenda (etterfølgeren til Reinhard Bonnke). Det var en inspirerende opplevelse. Menigheten er preget av seierrik lovsang, og mye glede og respons i salen. De har også et sterkt fokus på misjon. Vi har også besøkt Jesus Image. Dette var en skjellsettende opplevelse. Allerede på parkeringsplassen ble vi møtt av en parkeringsvakt som ba om at vi skulle få en sterk erfaring av Gud. Når vi skulle levere barna på søndagsskolen ble vi møtt av medarbeidere som utstrålte en enorm kjærlighet til Jesus. Vi fikk be for ei av disse medarbeiderne. Vi talte profetisk inn i livet hennes mens tårene trillet nedover kinnene hennes. Hun var så takknemlig. Hele gudstjenesten i Jesus Image var innhyllet av Guds nærvær og en enorm fred, og unge mennesker henga seg i tilbedelse. Flere gråt og bøyde kne. Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Nyhetsbrev fra Orlando juni 2024

Høsten. Det blir gudstjenester gjennom hele sommeren. Se program på hjemmesiden. Vi gleder oss allerede til å komme tilbake til Hamar. Jeg taler på kick-off søndag 18. august. Deretter blir det en bønneuke, der vi søker Gud i bønn og faste fra mandag til fredag. Bønnemøter hver dag kl 10 og 20. Utover høsten får vi mange spennende gjestetalere. Pastor Albert, Zoe Kristiansen, ekteparet Lofnes (Kulturkrigen og Mammahjertet), Øyvind Benestad og Rune Borgsø (Livets Ord).

Den 5. september starter vi Bibelskolen Equip. Vi har nå 22 elever som har meldt seg på. Tenk at alle disse setter av et helt år for å dykke ned i Guds Ord. Fantastisk! Har du lyst til å melde deg på? Lærere som Ingar Jensen, David Andre Østby, Åge Åleskjær, Liv Ødbehr, Lars Kapelrud og Joakim Magnus.

Meld deg på her

Husmøtene i Stange fortsetter, og vi øker hyppigheten til annenhver søndag. Dette er enda ikke en egen menighet. Vi følger Guds timing, og venter med å plante til vi kjenner en sanksjon fra himmelen. Vi fortsetter også med ukrainske møter annenhver søndag kl 15:00.

Vi er så takknemlige for dere alle. Takk for de dere er, og for den enorme innsatsen dere har lagt ned gjennom denne våren. Vi er også takknemlige for den fine medarbeiderfesten vi hadde, med ca 80 medarbeidere til stede.

Vil hilse dere med Jesaja 12 inn i sommerferien: «Se, Gud er min frelse, jeg er trygg og frykter ikke. For Herren er min styrke og min sang, og han er blitt min frelse. Med glede skal dere øse vann av frelsens kilder. (..) Rop høyt i jubel, dere som bor på Sion! For Israels Hellige er stor, han er midt iblant dere.» Midt i en utrygg verden kan vi finne tilflukt hos Han. Han leder oss til hvilens vann og grønne enger. Vi kan glede oss i Han og øse vann av frelsens kilder! Gud er midt iblant oss, og vil lede oss dypere og høyere i tiden som kommer. Da vil Innlandet se at Jesus lever!

God og velsignet sommer! 

Varme hilsener fra Maria og David

Powered by Cornerstone