Camp Innlandskirken 23

Vi har lansert menighetsweekend på Gausdal over en god periode, men har ikke fått tilstrekkelig med påmeldinger til denne helgen. Flere har signalisert at helgen blir for kostbar i en tid hvor priser og alle utgifter har økt samtidig. Vi har stor forståelse for dette og gjør derfor noen grep.

Målet med menighetsweekend har alltid vært å samle (flest mulig fra) menigheten i godt fellesskap med Jesus i sentrum. Det har vært viktig for oss å rigge denne helgen på en slik måte at alle som vil og ønsker, får mulighet til å bli med. Når vi nå ser at det mange som ikke har anledning til å bli med av økonomiske årsaker, endrer vi konseptet slik at pris ikke skal være en hindring. Målet om å få med flest mulig veier absolutt tyngst i den avgjørelsen vi nå har tatt.

Vi har derfor avbooket Gausdal leirsted og flytter arrangementet til Innlandskirken Livets Senter Hamars sine uteområder i Engomsvingen 3. ‘Menighetsweekend på Gausdal’ blir nå til ‘Camp Innlandskirken’. Det blir bra! 

Vi setter av samme helg, med unntak av søndag. Da blir det vanlige gudstjenester i lokalene våre.  

Vi legger opp til at helgen er gratis og at man tar med egen mat og drikke til egne måltider. Menigheten står for kaffe, varme griller og aktiviteter. Du er fri til å telte/campe fra fredag til lørdag, eller kun nyte fellesskapet på fredag kveld og/eller på lørdag dag. Arrangementet er åpent for alle! Værforbehold. 

Foreløpig program (flere detaljer kommer senere):

Fredag kveld 1. september – fra kl. 18:00

Telt og camping for de som ønsker

Kveldskos og sosialt (åpent også for de som ikke overnatter)

Lørdag 2. september – fra kl. 11:00-18:00

Aktivitetsdag

Fotballkamp 

Lovsangstund

Grilling

Fellesskap

Vi setter opp påmelding via Checkin slik at vi vet hvor mange som kommer, antall barn og voksne, og hvem som skal sove i telt/vogn. 

PÅMELDING TIL CAMPEN FINNER DU HER

Er du allerede påmeldt menighetsweekend og har betalt, vil vi refundere deg det innbetalte beløpet.

Har du spørsmål rundt dette – ta gjerne kontakt med oss.

Vi håper at dette alternativet kan passe alle og at vi får en flott camp sammen! 

 
Powered by Cornerstone