Menighetsweekend på Gausdal!

Bli med til Gausdal fra 1.-3. september.

Velkommen til en spennende helg for hele menigheten på Gausdal leirsted fra 1.-3. september! 

Denne helgen ønsker vi å legge tilrette for at fellesskapet i menigheten vår styrkes, at du og din familie får utfolde seg og ha det gøy, og at vi sammen kan rette fokus på Jesus! 

Det er alltid spennende med et nytt sted og vi gleder oss til å få noen nye rammer for vår menighetsweekend. Vi har søkt mye rundt på ulike steder og landet på dette, da kapasiteten er stor og prisene overkommelige. 

Gausdal leirsted (er et eldre leirsted som) ligger rundt 2,5 timer fra Hamar og befinner seg i landlige og rolige omgivelser. Det er store uteområder med fotballbane, volleyballbane, vannsklie (såpebasert), sandkasse og husker for de minste. Sengeplasser til 162 personer, stort mattelt med plass til 180 personer - i tillegg til spisesalen som rommer 125. I sentrum av stedet er det en kirke som har 230 plasser. Alt ligger tilrette for at hele menigheten vår kan være med! Se bilder lengre ned i artikkelen. 

Det er dessverre ikke tillatt med camping på området. 

Påmeldingen er nå åpen og du bruker Checkin for dette. Vi minner om at en del av betalingen er å bidra i kjøkkenteam. Dette står som eget punkt i påmeldingen. 

Påmeldingsfrist: Søndag 20. august kl. 22:00

HER KAN DU MELDE DEG PÅ

Program for dagene kommer.

Har du økonomiske utfordringer knyttet til påmelding, ber vi deg om å ta kontakt med administrasjonen: hamar@livets-senter.no Har du andre spørsmål knyttet til selve påmeldingen er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. 

 
Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal! Menighetsweekend på Gausdal!

 

Powered by Cornerstone