Pinsefest 23

Velkommen til feiring av pinsen på Hedmarktoppen helgen 27.-28. mai.

Dette blir to festdager med flotte talere og innholdsrikt program på toppen av Hamar - Hedmarktoppen. Sebastian Stakset (SE) og Trond Palmgren Eriksen er hovedtalere denne helgen! Vi feirer også at Evangeliesenteret er 40 år. Dette vil du ikke gå glipp av! Arrangementet er et samarbeid mellom Evangeliesenteret og flere pinsemenigheter i Innlandet. Se også mer informasjon i arrangementet på Facebook. Les mer om Barnas Pinsefest her.

PROGRAM:

Fredag kl. 20:00: Ungdomsmøte med Sebastian Stakset (Filadelfiakirken Hamar)

Lørdag kl. 12:00-14:00: Håp for byen! Kontaktsenteret på Hamar (ES) serverer vafler og kaffe og inviterer deg. Bli kjent med nye mennesker! 

Lørdag kl. 18:00: Jubileumskveld for Evangeliesenteret 40 år! Sebastian Stakset taler 

Søndag kl. 12:00: Trond Palmgren Eriksen taler (barnekirke parallelt - påmelding i Checkin)

Søndag kl. 14:00: Lunsj (kjøp billett i Checkin)

Søndag kl. 16:00: Sebastian Stakset taler (barnekino parallelt - påmelding i Checkin) 

Arrangementet er gratis, åpent for alle og det kreves ingen påmelding til hovedmøtene. Alle møtene finner sted på Hedmarktoppen, bortsett fra ungdomsmøtet fredag kveld som er lokalisert til Filadelfiakirken Hamar. 'Håp for byen' arrangeres av Evangeliesenterets Kontaksenter Hamar (Torggata 71, Hamar sentrum). 

Ønsker du lunsj på søndag eller vil melde barna dine på barneopplegg, må du bruke Checkin. 

Ønsker du overnatting på Hedmarktoppen, må det gjøres direkte til administrasjonen på Hedmarktoppen via epost: hotell@hedmarktoppen.no eller til telefon 62 51 93 70

Vi gleder oss til å se deg. Velkommen!

Powered by Cornerstone