Gudstjeneste med Sebastian Mehlen

Gudstjeneste med Sebastian Mehlen

Søndag 17. oktober er det gudstjeneste i kirka vår og vi gleder oss til å høre Sebastian Mehlen tale. Sebastian gav livet sitt til Jesus i 2014 etter et liv med rus og kriminalitet. I dag jobber han i Jesus Revolution og er leder for Jesus Movement. Han er også lærer ved Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt. I tillegg til dette reiser han rundt og forkynner.

Det er skreddersydd opplegg for alle barn og tweens parallelt med hovedmøtet. Nyt en god kaffe med nye og gamle venner i vår åpne kafé. Vår lokale klesbutikk Misjonsbua er åpen før og etter møtet.

25. september gikk Norge over til en normal hverdag med økt beredskap. For oss vil det si at vi ikke lenger registrerer oppmøte, det er ingen plassbegrensning eller avstandskrav. Vi er fremdeles anbefalt å vaske hendene ofte, hoste i et lommetørkle eller i albuekroken og holde oss hjemme hvis vi er syke. Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Det gjelder også vaksinerte. Utover dette oppfordrer vi alle til å respektere hverandres grenser.

Hvis du vil vite mer om programmet i kirka vår, ta en titt på vår oppdaterte kalender.

Håper vi ser deg!

Powered by Cornerstone