Henne!

Henne!

13. november klokken 19.00 ønsker vi damer i alle aldere hjertelig velkommen til Livets Senter Hamar. Vi får besøk av Elin Therese Slotten. Elin er evangelist og har et sterkt vitnesbyrd om hvordan Jesus helbredet henne fra livstruende sykdom, hun forkynner frimodig om hvem Jesus er for oss i dag. Vi lengter etter Jesus, bare Jesus, og vi ønsker å legge til rette for at damer kan få et nytt og livsforvandlende møte med han.

Henne er et nyoppstartet kvinnearbeid i Livets Senter Hamar. Vårt ønske er å lage en atmosfære av trygghet og gjestfrihet slik at kvinner kan få en tilskyndelse til å tro at Gud kan bruke dem, og at de kan bli sterke i troen. Vårt motto er inkluderende - ekte - modig

Inkluderende fordi Gud elsker alle, og ønsker at alle skal få kjenne han og leve for han. Det er betydningsfullt å kunne dele erfaringer, oppmuntre hverandre, og identifisere seg med andre. Det er kraft i godt fellesskap. 

Ekte er et viktig ord! Vi ønsker at våre samlinger skal ha en sunn atmosfære og bære preg av ærlighet, sannhet, relevans, men samtidig gi tro, styrke og håp. 

Modig er en egenskap vi ønsker å se mere av, menneskefrykt og jantelov byttet ut med hva Gud sier om oss, og hans tanker for oss. 

På grunn av Covid-19 må alle som kommer registreres, det kan enkelt gjøres på forhånd HER

Velkommen til Henne! 

Powered by Cornerstone