Pinsefest 2020.

Pinsefest 2020.

Velkommen til pinsefest!

Sammen med Filadelfiakirken Hamar, Vallset Pinsemenighet, Pinsekirken Elverum og Evangeliesenteret arrangerer Livets Senter - familien pinsefest online. Vi sender direkte fra studio på Livets Senter Hamar. 

31. mai blir det møte med Stafan Salmonsson klokken 12.00 og klokken 16.00. Stefan er pastor i Norge for Kristus i Sarpsborg. Han kommer fra Sverige og har tidligere vært pastor i Livets Ord i Jönköping og Uppsala. Stefan har besøkt vår menighet ved flere anledninger, han er en morsom og inspirerende predikant som forkynner evangeliet på en nær, ekte og forståelig måte. Vi gleder oss til å høre han igjen! 

Evangeliesenteret vil lede lovsang. Evangeliesenteret er som kjent en organisasjon som siden 1983 har gitt rusavhengige hjelp til et nytt liv. Som et alternativ til rusomsorgen har de hjulpet utallige mennesker, og vi gleder oss til å høre vitnesbyrd under årets pinsefest. Under møtene vil vi samle inn penger til arbeidet de driver. Ønsker du å gi kan du bruke Kontonr: 2801.44.77960 eller Vipps: 27755. Du kan lese mer om Evangeliesenterets arbeid HER. 

Velkommen! 

 

Powered by Cornerstone