Bli med til Israel!

Bli med til Israel!

Har du en drøm om å oppleve Israel? Nå har du muligheten til å være med på en spennende tur i Jesu fotspor.

Programmet ser slik ut: Onsdag 12. februar klokken 10.40. letter flyet, og vi lander i Tel Aviv kl 20.10. Etter overnatting i Netanya, nær Tel Aviv, kjører vi torsdag kysten opp til Karmel berget, hvor Elia førte folket tilbake til Gud. Deretter reiser vi til Genesaretsjøen. Her var hovedbasen for Jesu tjeneste. Vi innlosjeres på hotell i Tiberias, nær sjøen, fram til lørdag. Vi vil se ruinene av Kapernaum, dra opp til Golanhøyden, og reise innom en kilde med konstant god badetemperatur, et vakkert sted, med god plass til å ta en svømmetur. Lørdag setter vi kursen mot Jerusalem, via Jordandalen. Hvis noen i gruppa ønsker å bli døpt, så er det en flott plass for dette i Jordanelven. Vi kommer til Jerusalem på ettermiddagen lørdag, og blir på hotell der resten av turen.

I Jerusalem vil vi se en del av gamlebyen, besøke Vestmuren til tempelet, og andre historiske severdigheter. Vi vil også besøke Gordons Golgata, med gravhagen, hvor vi deler nattverd. Hvis det er et sterkt ønske i gruppa, så vil vi dra ned til Dødehavet èn av dagene, f eks reisedagen lørdag. Vi vil legge opp ruta slik at det ikke blir for tett program. Vi regner med at vi vil besøke en messiansk menighet, jøder som har møtt Jesus. Ellers ha et par kveldssamlinger på hotell, for å dele fellesskap, prise Gud, og få litt undervisning. Vi ønsker en FESTREISE med JESUS! 

Flybiletter bestilles av hver enkelt på Finn.no. Pris pr. 25.10. er kr 2798 + koffert 23kg kr 458. Prisen kan øke, så det lønner seg å bestille raskt. Polish Airline
12.02, fra Oslo Airport kl 10.40. I Tel Aviv kl 20.10. Hjemreise 19.02. Fra Tel Aviv kl 11.25, i Oslo Airport kl 18.55.
 Hvis noen bestiller et annet fly, så gi beskjed ved påmelding.

Prisen på landpakka koster kr 9.500.
Det inkluderer hotell med halv pensjon (frokost og middag), bussreiser med guide. Betaling kr 9.500 betales innen 20.01.20 til 7262 05 14323,
hvor du merker innbetalingen med «Israeltur». Ved avbestilling vil du faktureres med kr 500. Prisen for landpakka kan endres ved valutasvingninger e l.
TIPS til guide og sjåfør vil bli samlet inn på bussen i Israel. Det blir 60 USD pr person, og dette kommer i tillegg til prisen på landpakka.

Bestill tur ved epost eller sms til: ingarlevi@gmail.com tlf 97685601.

VELKOMMEN MED! INGAR JENSEN, REISELEDER

 

Powered by Cornerstone