Bli med på menighetsweekend18

Bli med på menighetsweekend18

Bli med på menighetsweekend 24.-26. august. 

Livets Senter Hamar arrangerer menighetsweekend for hele familien fra fredag 24. til søndag 26. august. Vi har hatt stor suksess med dette de siste årene, og vi gleder oss til en ny helg der vi kan ha det gøy, bli bedre kjent, være i Guds nærhet og motta solid og oppbyggende undervisning.

Vi har booket Camp Sjusjøen på Mesnali som er rundt 1 times kjøring fra Hamar med bil. Stedet ligger sentralt i bygda Mesnali i nordre Ringsaker, omkranset av skog og fjell. Leirstedet er et av NMS sine leirsteder. Stedet har flere bygninger, 125 sengeplasser, møtelokaler, storkjøkken og kontoravdeling. Utearealet består av fotballbane, volleyballbane, temabuildingsløype, campingplass med plass til 32 vogner, veier og stier. Det er også badeplass tilknyttet stedet. Du kan lese mer om leirstedet ved å besøke deres egen hjemmeside HER

Det blir sosialt fellesskap, deilig mat, aktiviteter for store og små, og herlige samlinger hvor Jesus er i sentrum. Dette er en helg med fart og spenning, men også et sted der du kan finne hvile. Gudstjenesten flyttes til Mesnali denne helgen og er selve finalen av menighetsweekend18. (NB: Tidspunktet for gudstjenesten er kl. 12.00.) 

Priser: Voksen: 600,- Barn (3-13 år): 300,- Familiepris: 1600,- Ignite-medlem: 400,- (Dette er et ungdomsmedlemskap. Er du ikke Ignite-medlem, kan du bli det HER)

Meld deg på her: Påmelding og betaling via Checkin Se også eget Facebook-arrangement HER

Frist for påmelding: 15. august kl. 23:55. Etter dette øker prisene. Endelig frist for påmelding: 19. august kl. 23:55.

Har du spørsmål angående helgen, eller har du problemer med å betale hele eller deler av beløpet? Send oss en e-post ved å klikke på denne lenken 

Velkommen!

Veibeskrivelse: Fra sør: E6 om Hamar eller Rv. 4 om Gjøvik. Fra nord: E6 om Lillehammer. Kjør opp til Mesnali fra Moelv (Rv. 216) eller fra Lillehammer.Se også kart nedenfor. 

Illustrasjonsfoto: 

Courtney Prather

Powered by Cornerstone