En festhelg

En festhelg

Vårfesten på Hamar trakk godt over 800 personer til møtene. Det ble en festhelg der mange mennesker fikk møte Gud. 

- Vi gleder oss stort over det Gud gjorde under årets Vårfest, sier pastor i Livets Senter Hamar, David Aanje. 

Totalt var det over 800 mennesker som tok turen innom konferansen som varte fra torsdag kveld til søndag formiddag. Oppmøtet toppet seg under den siste finalegudstjenesten da over 300 personer deltok.

- Møtevertene måtte jobbe iherdig med å sette ut nye stoler og lose mennesker til ledige seter. Jeg tror vi aldri har hatt så mange på en søndagsgudstjeneste tidligere, sier Aanje.

I tillegg tok fire personer imot Jesus som sin Herre og frelser på dette møtet. Det er slike møter vi vil ha flere av, legger han til. 

Besøk fra Øst- og Vestlandet

Livets Senter-familien var så heldig å få besøk av pastor i Tabernaklet i Haugesund, Mark Wootton, og Irene og Trond Egil Lunde, pastorpar for Groruddalskirken i Oslo. Forkynnelsen var så grunnleggende, frimodig og salvet - og mange mennesker ble både berørt og helbredet under møtene som et direkte resultat av undervisningen. 

Hvis du ikke fikk med deg alle undervisningsbolkene, kan du høre dem i oppak HER 

Vårkonferansen 

Vårkonferansen er en av to hovedkonferanser som Livets Senter arrangerer årlig. Da kommer alle de fem menighetene sammen for å dele herlig felleskap og høre Guds Ord. Vårkonferansen arrangeres på Hamar, mens den tilsvarende konferansen som arrangeres på høsten, avholdes på Lillehammer. Livets Senter-familien består av fem menigheter/campuser: Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Valdres og Gran (Hadeland). Sistnevnte er en nyplanting som skjedde i april. Ønsker du å vite mer om oss? Gå inn på denne lenken HER

Følg oss gjerne også på Facebook

 

 

 

Powered by Cornerstone