Misjonsbua - damenes bruktbutikk

Misjonsbua - damenes bruktbutikk

Hver søndag, før og etter gudstjenesten, har du anledning til å gjøre et kupp for deg selv og for andre. 

- Vi selger pent brukte klær, vesker, sko og smykker til damer i alle aldre og størrelser, sier Birgit Tangen, daglig leder for butikken (bildet).

Hun har drevet butikken i nesten ti år og er fortsatt like engasjert. Misjonsbua er åpen hver søndag på Livets Senter Hamar - en time før og etter gudstjenesten.

Misjonsbua - damenes bruktbutikk

En god deal

- Varene er priset, men veldig billig, så du er alltid velkommen til å betale mer, legger Tangen til med et glimt i øyet. 

Hver eneste krone butikken får inn, går direkte til barna i barnelandsbyen Khayalami i Sør-Afrika.

- Dette er barn som ikke har foreldre som kan ta vare på dem, hverken praktisk eller økonomisk, og som får omsorg, klær, mat og skolegang, legger hun til.  

Khayalami som drives av Mirjam og Hans Christian Holst og familien deres. Les mer om prosjektet HER

Et godt formål 

Det er flere damer som har engasjert seg i den lille butikken, og som du treffer hvis du tar turen innom. En av dem heter Anna Grabon. Hun har valgt å engasjere seg fordi hun ser konkrete resultater av arbeidet. 

- Det er så flott at alle pengene går uavkortet til de som trenger det mest - nemlig barna. Jesus sier selv, at hvis noen tar imot de små barna, tar dere imot meg. Det er viktige ord som vi setter ut i praksis gjennom dette arbeidet, sier Grabon og legger til at butikken også velsigner mennesker i Hamar med pene klær som i utgangspunktet ikke har så mye å rutte med. 

Misjonsbua - damenes bruktbutikk

Betal på ulike måter

Betaling for det du kjøper i butikken kan gjøres i kassen i kafèen med kort eller kontanter. Pass på at du får med en "betalingslapp" fra Misjonsbua. Du kan også betale med Vipps. Søk opp Livets Senter Hamar, velg Misjonsbua, velg "Kjøp i M.B." 

Du kan også følge Misjonsbua på Facebook. Klikk deg inn HER for å bli med i gruppen 

I Misjonsbua treffer du disse damene: Liv Håkonsen, Birgit Tangen, Britt Hansen, Rakel Sæternes og Anna Grabon. 

Velkommen til handel med mening!

Powered by Cornerstone