Hvordan bli en enda bedre ektefelle?

Hvordan bli en enda bedre ektefelle?

Bli med i en ektepargruppe for unge voksne i kirken vår.  

Livets Senter Hamar tilbyr ektepargruppe for unge voksne. Dette er en gruppe der unge ektepar treffes hjemme hos hverandre for å dele liv, erfaringer og utveksle tanker om hvordan man sammen kan løse utfordringer, samt trygge og bygge ekteskapet videre. Parene møtes gjennomsnittlig en gang i måneden. På samlingene har vi sosialt felleskap, bønn, lovsang og samtaler om ekteskapet. Gruppene baserer seg også på en bok av ekteparet Katarina og Jarle Waldemar med tittel "Slik blir et godt ekteskap enda litt bedre" - en setning som oppsummerer utgangspunktet for disse samlingene: Det handler først og fremst om å sette fokus på ekteskapsrelasjonen og hvordan man som ektefelle kan gjøre sin partner mer tilfreds og lykkelig.  

Hovedledere for ektepargruppene, Mai-Ly og Anders Reinemo, har vært med i en slik gruppe siden konseptet ble startet for seks år siden i Livets Senter Hamar. De har hatt god nytte av å være med og har tatt med seg et viktig poeng inn i sitt ekteskap.  

 – Hvis jeg gjør alt i min makt for at Anders skal ha det bra, og han gjør alt for at jeg skal trives i ekteskapet, så må det bli bra, sier Mai-Ly og legger til at dette ikke er noe som kommer av seg selv, men at det krever daglig arbeid fra hver part. 

Per i dag finnes det fire slike grupper. Hver gruppe har plass til fem par. Om du er interessert eller vet om noen som kunne tenke seg å være med kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg. 

 Hvis jeg gjør alt i min makt for at Anders skal ha det bra, og han gjør alt for at jeg skal trives i ekteskapet, så må det bli bra.

 

Powered by Cornerstone