Ungdom

Ignite - ungdomsarbeidet i Livets Senter Hamar

Ignite er Livets senter Hamars ungdomsarbeid. Vi har møter hver fredag kl 20.00. Vi pleier å starte med bønnemøte for alle 30 minutter før. Dette er for deg som går på ungdomsskole og oppover. Du er hjertelig velkommen til å komme på møter hos oss!

Her møter du andre ungdommer som ønsker et tettere liv med Jesus og som ivrer for å gi hans kjærlighet videre. Kveldene innholder et felles møtepunkt der hvor vi synger lovsanger, får høre Guds ord og får mulighet for forbønn. Vi tror at alle som kommer har mulighet til å møte Jesus og få oppleve hans kjærlighet. Det er fantastisk å få erfare dette i ung alder. 

Ignite er også en sosial plattform hvor man har mulighet for å møte andre kristne ungdommer før og etter møtene med kafe/mat, spilling og felles aktiviteter. Er du bare nysgjerrig på hva det vil si å være ungdom og tro på Jesus, er du hjertelig velkommen til å bli med oss i Ignite! Vi ønsker å være en gjeng som inkluderer nye mennesker og jobber for at alle skal trives. 

For mer informasjon om datoer for Ignite, se vår kalender. Meld deg også gjerne inn i vår Facebook-gruppe og vår Facebook side  Der legger vi ut jevnlige nyheter og oppdateringer over hva som skjer fremover. 

Ønsker du å bli medlem i Ignite eller lurer på noe? Kontakt Sandra Ødbehr på tlf: 479 41 877

Ungdomspastorer i Ignite er Sandra Ødbehr

 

Kafè Uno

Ignite og Livets Senter Hamar er aktivt med i en felleskirkelig ungdomskafé i sentrum i Hamar. Cafè UNO er en av Hamars bedre kaffebarer og serverer diverse drikker og småretter. Kaféen er kjent for sine ferske brownies og sin særegne toastmeny. Vær med å støtt opp om prosjektet enten det er med bønn, tid eller ressurser. Cafè UNO er en møteplass for ungdom, preget av kristne verdier. Kafèen har en daglig leder; Linn Sigurdsen, og en del frivillige fra menighetene som sammen står for driften. Kafeen er flittig besøkt, og mange nye kontakter har blitt knyttet. Kontonummer er 1822 27 84812

Kafeen holder til på Torghjørnet ved Stortorget

Powered by Cornerstone