Hennes Swap

Velkommen til klesbyttekveld for alle damer onsdag 14. juni!

Vi har gleden av å invitere deg til Hennes Swap onsdag 14. juni kl. 19.00. En kveld fullstappet med det vi kvinner elsker, nemlig Jesus, sosialt samvær og gratis klær. Denne kvelden ønsker vi å ha er swap, hvor man kan komme og bytte klær med hverandre. Dette er en fin anledning til å gå gjennom skapet og finne ting man ikke lenger bruker for å kunne gi det videre til noen som får mer glede av det enn du har. Dette blir både godt for lommeboka, miljøet og shopping lysten. Hva er vel bedre enn det?!

Du kan levere klær, vesker og smykker på forhånd til Maria Victoria Aanje. Leveringstidspunkter: Søndager (11-14), tirsdager eller torsdager (09-15). Sted: Innlandskirken Livets Senter Hamar.

Har du spørsmål rundt innlevering, kan du kontakte Maria på maria.aanje@livets-senter.no Det er mulig å levere på selve arrangementet den 14/6, men vi oppfordrer til å levere i forkant. 

Er det godt vær, satser vi på å være ute. Det blir enkel servering og god input. 

Arrangementet og klærne er gratis! (Også for deg som ikke har donert noen klær inn på forhånd)

Håper å se deg der! 

Du finner arrangementet på Facebook her

 

Mer om Henne: 

«Henne» er menighetens kvinnearbeid, som skal utruste kvinner med Guds sannheter og motivere dem til å være frimodig i å dele sin tro på Jesus. Arbeidet skal også bidra til å samle kvinner tilknyttet menigheten og omegn, og være en felles plattform der kvinner kan være sosiale og dele liv og hjerter. Våre verdier er ekte, inkluderende og modig.

 

Powered by Cornerstone