Pastorhilsen november 2022 

 

Vi er så takknemlige for alt det Gud gjør i kirka vår i disse tider. Det yrer av liv, og vi merker nye gjennombrudd på gudstjenestene våre. Mennesker blir helbredet, satt i frihet, frelst, døpt og forvandlet ved forkynnelsen av Guds Ord.  

Et ektepar inviterte nylig med seg naboen på en av våre gudstjenester. Idet lovsangen begynte merket hun Guds nærvær, og begynte å gråte. Hun gråt gjennom hele gudstjenesten, og tok imot Jesus under forbønnen. Hun går nå fast på våre møter og er så takknemlig for livet med Jesus.     

I Ignite, ungdomsarbeidet vårt, skjer det nå en liten vekkelse. De hadde nylig en vitnekveld der ungdommene delte åpent fra livene sine, og ble møtt av Gud idet de ba for hverandre. Jeg talte på ungdomsmøtet forrige fredag. Det som møtte meg var en gjeng med ungdommer som var sultne på Guds Ord, hengivne i lovsangen og inkluderende i møte med nye.    

Alle som besøker kirka vår på søndager forstår at vi trenger mer plass. Vi har allerede kjøpt og pusset opp Nyhuset, utvidet kafeen og bygd nytt kjøkken. Nå trenger vi større sal, mer plass til søndagsskole, kafe, foaje, lagerrom og samtalerom. Fram mot årsmøtet i midten av mars 2023 ønsker vi at våre medlemmer kommer med kreative ideer og innspill til byggeprosessen. Dette kan du gjøre under fanen «Bli med» på vår hjemmeside. Her kan du også få informasjon og bli med i den spennende innsamlingsaksjonen «Vi bygger kirke».   

I Barmhjertighetens Hus deler vi ukentlig ut mat til rundt 100 personer. En rørende historie er hvordan vi gjennom matutdelingen ble kjent med ei polsk kvinne og mannen hennes. Denne kvinnen tok imot Jesus, men mannen var skeptisk. Anna Grabon fortsatte å kjøre ut mat til dem. I sommer ble mannen kreftsyk, og tok til slutt imot Jesus. Han leste Bibelen jevnlig. Han døde nå i oktober, og flere medarbeidere fra Barmhjertighetens Hus var i begravelsen hans. Denne mannen er nå hjemme hos Jesus takket være Anna og Barmhjertighetens Hus.  

Vi har mye å glede oss til framover. Førstkommende søndag får vi besøk av pastor Albert fra Sion Molde, i februar kommer Rune Edvardsen, og i april får vi besøk av Jonathan Conrathe. Torsdag 27. til søndag 30. april blir det Vårfest 23 med Thomas Neteland og evangelisten Walter Heidenreich. Sett allerede av datoene for neste menighetsweekend: 1. til 3. september 2023. Vi gleder oss til å ha weekenden på Gausdal leirsted, en ny og spennende lokasjon.  

Vil hilse dere med noen vers fra Paulus´ første brev til tessalonikerne kapittel 1: «Vi takker alltid Gud for dere alle når vi husker på dere i våre bønner. For vår Gud og Fars ansikt husker vi stadig på hvordan dere er virksomme i tro, arbeider i kjærlighet og holder ut i håp til vår Herre Jesus Kristus.» 

Varme hilsener fra pastor David Aanje 

Powered by Cornerstone