Innsamlingsaksjon til større bygg!

Det er tid for å forberede utvidelse av møtesalen vår med 150 kvm. Det blir 150 flere sitteplasser. Totalt 450 i storsalen + 50 når vi åpner kafeen. Totalt 500. Den estimerte kostnaden er mellom 4,5 og 5 mil. Vårt mål er å samle inn 3 mill på tre år. Denne innsamlingsaksjon skal være preget av glede, tro, nøkternhet og frivillighet.

Jesaja 26,15 «Du har gjort folket større, Herre, gjort folket større og vist din herlighet, du har utvidet alle landets grenser». Her er det et herlig fokus. Det er Han som viser sin herlighet, som gjør folket større og som vil utvide alle våre grenser. 

I 2. Kongebok 4 leser vi om et mirakel som skjer ved at Gud fyller de tomme karene. Når det ikke er flere tomme kar, stopper oljen. Vi tror lokalene er som tomme kar, som Gud skal fylle. Mange nye menneskene skal blir frelst og disippelgjort i tiden som ligger foran oss!

Hvis du ønsker å bli fast giver (avtalegiro), eller gi en engangsgave, vennligst følg denne lenken:  https://www.livets-senter.no/hamar/storre-bygg . Du kan også gi engangsgave via Vipps #Større bygg LSH. Du bestemmer selv beløp, hvor ofte og hvor lenge du ønsker å gi. 

Takk for at vi får stå sammen i arbeidet med å utbre Guds Rike i Innlandet!

Powered by Cornerstone