Julegudstjeneste 2019

Velkommen til julegudstjeneste i Livets Senter klokken 14.00.

På selveste julaften er du velkommen til julegudstjeneste i kirka vår. Tidspunktet er satt til kl. 14.00, og varer i underkant av en time, slik at du har god margin for å rekke middagen din sammen med familie og venner. Det blir både allsang og musikalske innslag, og det blir lystenning ved noen av søndagsskolebarna i menigheten. Vi gleder oss til å høre Sandra Ødbehr holde en juleappell for oss. Dette tror vi blir en fin stund der du kan finne ro og fred. 

Vi i administrasjonen vil ønske alle i menigheten en velsignet julehøytid og et riktig godt nytt år!

"Herrens ånd er over Meg, for Han har salvet Meg til å forkynne evangeliet for de fattige. Han har sendt Meg for å helbrede dem som har et sønderknust hjerte, og for å rope ut frihet for fanger, og for at blinde skal få synet igjen, for å sette undertrykte i frihet, og for å rope ut et nådens år fra Herren.

Disse ordene taler Jesus selv i Lukas 4.18. Nå i julen kan vi takke Gud for at han sendte Jesus til oss, og for den gaven det er for hele verden. Vi ønsker at alle i Hamar og omegn skal få kjenne den levende Jesus, og hans store kjærlighet. Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år, og å være ledet av Han til å spre det gode budskapet. 

Varm hilsen

Livets Senter.

 

 

 

Powered by Cornerstone