7 kvelder om å være 2

Velkommen til Alpha-samlivskurs for ektepar. Meld deg på i dag!

Velkommen til samlivskurset "7 kvelder om å være 2."

Kurset er et Alpha-kurs myntet på ektepar. Kurset passer for alle slags par – og både for ”kirkens medlemskjerne” og for de som definerer seg selv som fjernere i forhold til kirkens budskap. For de som har vært gift i mange år, og for par som er relativt nyetablerte.

Undervisningen er praktisk. Deltagerne får ”verktøy” for å bygge et livslangt samliv. Kurset bygger på kristne verdier – men man trenger ingen kunnskap om kristen tro eller engasjement i noen menighet for å ha fullt utbytte av kurset.

Kort om innholdet i kurset: Dette er et kurs som går over 8 kvelder, ikke 7. Kurskveldene er bygd opp som en helhet bestående av et godt måltid mat servert ved pent dekket bord, livsnære forelesninger og oppgaver som parene arbeider med sammen og hver for seg. 
Undervisningen følger en disposisjon som deltagerne kan følge i sitt kurshefte, og oppgavene det arbeides med underveis finnes også der.

Det stilles ingen sosiale krav til deltagerne.

Kurset inkluderer ingen gruppesamtaler.

Det legges vekt på at omgivelsene er koselige, vertskapet hyggelig og at maten er god.

Kurskveldene skal være ”verdt å ha barnevakt for”.

Vi legger opp til en god atmosfære der du og din ektefelle kan nyte god kvalitetstid sammen. 

Tidspunkt: 19.30-21.30. Møt opp senest kl. 19.20 for registrering. Dette gjelder hver samling. 

Adresse: Livets Senter Hamar, Engomsvingen 3, 2323 Ingeberg (Trehørningen)

Datoer: 

  • 23. januar
  • 13. februar
  • 6. mars
  • 27. mars 
  • 17. april
  • 8. mai
  • 29. mai

12. juni (Grillfest. Denne dagen er det ikke undervisning. Da møtes vi i hyggelige lag og griller sammen som en god avslutning på samlivskurset. På denne kvelden er det lov å ta med seg andre par som også kunne vært interessert i å ta samlivskurset. Her kan de få lov til å komme å prate med andre som har tatt det, og vi som har tatt det kan få dele erfaringer og opplevelser underveis.) 

Påmelding og betaling via Checkin her Pris for hele kurset: 2800,- NOK per par. Påmeldingsfrist: 14. januar kl. 23.55. Kurset har kun plass til 14 par, så her er det "førstemann til mølla". 

Ansvarlig for kurset: Stina og Terje Bratland og Elice og Halvard Furnes

Se video om kurset her:

Powered by Cornerstone