Vårfest 2019

Vårfest 2019

Velkommen til årets Vårfest! 

25.-28. april er det duket for vårens store begivenhet - Vårfest19. Det er gledelig når alle Livets Senter-menighetene kommer sammen for å lovsynge, høre god undervisning, og når vi sammen retter blikket mot Jesus - hodet for menigheten.

Denne gangen er temaet «Illuminasjon» som betyr «å lyse opp». Vi ønsker at konferansen skal inspirere deg til å være et lys der hvor du befinner deg i hverdagen; i din familie, på din arbeidsplass, i vennekretsen og i menigheten. 

Vi er så heldige å få besøk av Carl-Gustaf Severin, Gina Gjerme og Rune Edvardsen. Se mer informasjon om de enkelte talerne nedenfor i denne artikkelen. Program for de ulike dagene finner du også her. 

Alle møtene vil finne sted på Livets Senter Hamar. Adresse: Engomsvingen 3, 2323 Ingeberg (Trehørningen) 

Gratis inngang. Åpen kafè etter møtene. 

Program: 

Vårfest 2019

 

 

Årets talere

Vårfest 2019

Gina Gjerme: 

Gina har en brennende engasjement for kirken og Guds rike. Sammen med Øystein er Gina en av hovedpastorene i Salt. Gina har ledet ulike avdelinger i kirken som barnekirken, lovsang, og Salt Diakonalt, vært leder for lifegrupper, samtidig som hun har ledet og vært fast forkynner på gudstjenestene. Gina sitter i styret i Salt og har vært med i hovedlederteamet siden oppstart. Gina har også over 15 års erfaring fra næringslivet hvor hun har jobbet med forretningsutvikling, ledelse og organisasjonsutvikling innen konsulentbransjen. Gina er en pådriver for å utvikle organisasjoner og mennesker rundt seg. Gina er utdannet innen markedsøkonomi ved Northwestern College, og hun har også delstudier i teologi ved North Central University i Minneapolis. Gina er også medforfatter av boken «Bro til tro», utgitt på Hermon forlag.

Vårfest 2019

Carl-Gustaf Severin: 

Carl-Gustaf er fra er erfaren internasjonal forkynner som har sett tusenvis av mennesker gi sine liv til Jesus. Han er en pionèr og misjonær som ble kjent gjennom sine mange møter og kampanjer i det tidligere Sovjetunionen, kampanjer som har resultert i hundrevis av menigheter. Severins liv er et moderne misjonseventyr. Han har skrevet boken «Russland stjal våre hjerter» som forteller om Guds mirakuløse gjerninger i mange ulike land. Carl-Gustaf Severin kommer fra Livets Ord i Uppsala, og han er mye brukt som taler ved deres konferanser. Han er en inspirerende forkynner og folketaler, og hans fortellinger om hva Gud gjør i enkeltpersoner og gjennom hele nasjoner, fenger på en helt spesiell måte. 

Vårfest 2019

Rune Edvardsen:

Rune Edvardsen er daglig leder i Troens Bevis. Han er sønn av grunnleggeren Arild Edvardsen. Før han begynte i organisasjonen, var han sveiser og mekaniker. Han er gift med Sølvi Edvardsen, og de har tre barn. Edvardsen er en aktiv predikant og musiker. Han har holdt konserter og preket både i Kongo og India. Fra januar 2007 overtok han hele ansvaret for driften av Troens Bevis etter sin far. I 2013 kom boken «Kallet er her!»- den personlige biografien om Rune Edvardsen, ført i pennen av Sten Sørensen. I omtalen av boken skriver blant annet TV-pastor Egil Svartdahl følgende: «Rune er en tøffing. Jeg beundrer ham for mye, men først og fremst for hans store mot. Det er tydelig at han ikke styres av frykt, men drives av kjærlighet.»

 

 

 

Powered by Cornerstone