Salvet og kreativ

Velkommen til lovsangshelg i slutten av september.

Velkommen til lovsangshelg i slutten av september. I år er temaet «Rydd en vei for Herren».

29.-30. september arrangeres «Salvet & Kreativ» for sjette gang. Arrangementet som fra starten har vært i Livets Senters regi, ble i 2015 utvidet og er nå under paraplyen «Sammen for Hamar», med folk fra ulike menigheter i arrangementskomiteen.

Salvet & Kreativ er startet ut ifra et ønske om å bruke tid på lovsang og tilbedelse. Visjonen er at Jesus skal løftes opp uten forbehold (Joh. 12,32). Vi tror at det vil gjøre noe med de som er tilstede. I år er temaet «Rydd en vei for Herren». Salvet & Kreativ arrangeres i lokalene til Livets Senter Hamar og har gratis inngang. Se eget arrangement på Facebook HER

I år starter vi fredag kl. 20.00 med en lovsangskonsert der Anders og Maren Skarpsno med band åpner festen. Kafeen er åpen fra kl. 22.00.

På lørdag starter programmet kl. 12.00 med lovsang ledet av et ungdomsband fra Hamar. Kl. 13.00-15.00 vil det være lovsangsundervisning med gode talere.
Lovsangsfesten avsluttes lørdag kl. 19.00 med en lovsangskonsert med Sebastian Hågensen, Anders og Maren Skarpsno og Jan Honningdal. Alle med band. Kafeen åpner kl. 21.30.

Det blir middagsservering på lørdag kl. 15.00: Kr. 75,- pr. pers. Kr. 150,- pr. familie.

Vi har store forventninger til hva Gud vil gjøre denne helgen. Velkommen!

 

Powered by Cornerstone