Tentro 2017-2018

Er du konfirmant i år? Meld deg på Tentro-kurset hos oss i Livets Senter Hamar. 

Skal du konfirmeres? Bli med på Tentro-kurset hos oss i Livets Senter Hamar. 

Til høsten kjører vi igang en ny runde med Tentro for ungdommer som ønsker å konfirmere seg. Opplegget tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot tro. Samlingene er strukturert slik at de vil de ungdommene gode sosiale opplevelser, nye oppdagelser i Bibelen og Guds-inntrykk som forvandler liv.

Å velge tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til Livets Senter Hamar og det er ingen krav om å være døpt for å bli med. Opplegget har en tydelig kristen profil, men du er hjertelig velkommen selv om du ikke er kristen eller tilhører en kristen sammenheng selv. 

Tentro følger skoleåret og starter på høsten, med samlinger annenhver lørdag. I løpet av året arrangerer vi også tur for hele gjengen. Tentro avsluttes med en høytidsgudstjeneste på våren. 

Er du konfirmant i år? Bli med på et morsomt konfirmasjonsår og meld deg på Tentro.

Bruk påmeldingssjemaet som ligger nedenfor her eller kontakt Michal Grabon (ansvarlig kursleder) på telefon 45 14 11 91. Du kan også ta kontakt med Grabon ved å sende en mail til michal.grabon@gmail.com  

Powered by Cornerstone