Menighetsweekend 2017

Menighetsweekend er fullbooket.

Livets Senter Hamar arrangerer for tredje året på rad, menighetsweekend for hele familien. Nå er dessverre fristen gått ut og det er ikke lenger mulig å melde seg på. 

Vi har booket Mesnali leirsted som er 1 times kjøring fra Hamar med bil. Stedet ligger sentralt i bygda Mesnali i nordre Ringsaker, omkranset av skog og fjell. Leirstedet er et av NMS sine leirsteder. Stedet har flere bygninger, 125 sengeplasser, møtelokaler, storkjøkken og kontoravdeling m.m. Utearealet består av fotballbane, volleyballbane, temabuildingsløype, campingplass med plass til 32 vogner, veier og stier. Det er også badeplass tilknyttet stedet. Se lenke til kart HER for nærmere informasjon over stedet. Du kan også lese mer om leirstedet ved å besøke deres egen hjemmeside HER

Det blir sosialt fellesskap, deilig mat, aktiviteter for store og små, og herlige samlinger hvor Jesus er i sentrum. Dette er en helg med fart og spenning, men også et sted der du kan finne god hvilepuls. 

Tid: 

  • Fredag 25. august til søndag 27. august. Gudstjenesten kl. 11.00 flyttes til Mesnali denne helgen og er selve finalen av menighetsweekend. 

Priser: 

  • Voksen: 600,- 
  • Barn (3-16 år): 300,- 
  • Familiepris: 1500,- 

Påmelding:  

  • Nå er dessverre fristen gått ut og det er ikke lenger mulighet å melde seg på. 
  • Du kan melde deg på ved å sende en SMS med navn på deltagere til 41 40 88 90, eller du kan fylle ut dette skjemaet. 

 

 

Veibeskrivelse:
Fra sør: E-6 om Hamar eller Rv. 4 om Gjøvik. Fra nord: E-6 om Lillehammer.
Kjør opp til Mesnali fra Moelv (Rv. 216) eller fra Lillehammer.

Powered by Cornerstone